100 Romanian Design Objects
Corset ”Zest”
Categorie: Design vestimentar și de accesorii
Perioadă producție: 2018
Designer: Andreea Bădală
Produs la: Atelier MURMUR
Material: Satin și dantelă Chantilly
Andreea Bădală, designerul din spatele brandului MURMUR, este absolventă de design vestimentar la Universitatea de Arte Bucuresti și tehnologia tiparelor la London College of Fashion. După mai multe stagii la brand-uri precum Alexander McQueen, Emilio de la Morena sau Venera Arapu, Andreea a înființat în 2010 propriul brand: MURMUR.
MURMUR își propune sa răspundă unei întrebări care marchează însăși identitatea brandului: de ce numai lenjeria intimă ar completa exprimarea erotică, de ce nu și hainele pe care le purtăm zi de zi?
Corsetul cu cupe retro, rochia tip corset cu detalii de bondage sau body-ul sculptural din satin sunt articolele celebre care au cucerit buyerii internaționali și editorii de modă deopotrivă. Astăzi MURMUR este purtat de vedete precum Madonna, Beyonce, Katy Perry, Kelly Rowland, Kylie Jenner sau Gigi Hadid, pe lângă femeile din toată lumea. Corsetul Zest are cupe retro realizat handmade, dantelă Chantilly în talie și detalii bondage pe șold, accentuând formele feminine ale corpului.
Mai multe informații:
murmur store
@murmurclothing
Foto: Murmur
Obiect selectat de: GLAMOUR Romania